18. maaliskuuta 2016

Kasvisgratiini

KASVISGRATIINI

1/2 kesäkurpitsa
1/2 munakoiso
1 sipuli
1 paprika 
1 parsakaali
1 kukkakaali
2 tomaattia

Pese ja pilko kasvikset suikaleiksi. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi noin vartin ajan.

1prk/2dl kauraruokakermaa
0,5prk/75g yrttituorejuustoa

Sulata ruokakerma ja tuorejuusto kattilassa.
Voitele vuoka oliiviöljyllä, kaada kasvikset vuokaan.

aromisuolaa
mustapippuria
basilikaa

Lisää mausteet joukkoon ja sekoita.

mozarellaa/halloumia/juustoraastetta

Lisää juusto päälle.
Paista kolme varttia uunin keskitasolla 200C asteessa.

 Pilko kasvikset sopiviksi paloiksi.

 Keitä kasvikset kypsiksi kiehuvassa vedessä.

 Voitele vuoka öljyllä.

 Kuumenna ja sulata ruokakerma ja tuorejuusto yhtenäiseksi.

 Kaada kasvikset vuokaan, lisää mausteet ja sekoita, lopuksi lisää päälle juusto.

 Anna paistua kolme varttia uunin keskitasolla 200C asteessa.

Nauti lisukkeena tai pääruokana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lilja 22 years
Canon EOS 550D + 18-55mm + 75-300mm
Pentax K200D + Tamron 18-200mm
Photoshop Elements 4.0, Photoshop CS6
PhotoFiltre, Picasa 3, Pixlr-o-matic